Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ξάνθη-Λεβαδειακός (15:00, Novasports1)


Preview: Ξάνθη-Λεβαδειακός (15:00, Novasports1) 
Ναι είναι νωρίς.

Ναι δεν κρίνει τίποτα.

Αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μέχρι τώρα η Ξάνθη υποδέχεται τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε ένα ματς «τελικό» και για τους δύο.
Λεβαδειακός

Παρόμοια κατάσταση και στον Λεβαδειακό, αφού φέτος οι βλέψεις ήταν για πιο ψηλά και όχι να μάχεται στον... πάτο της βαθμολογίας. Σαν μίνι «τελικό» αντιμετωπίζουν το ματς με την Ξάνθη και δεν έχουν άδικο οι άνθρωποι της ομάδας. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα κακό ματς πήρε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα.

Ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Γιώργο Παράσχο το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπολογίζει τον Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η απουσία του ήταν λίγο πολύ δεδομένη. Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι τόσο ο Κουτσόπουλος, όσο και ο Πόι είναι πανέτοιμοι να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Παράσχου.

Η 20μελής αποστολή: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Ακόστα, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Πινέιρο.

Ξάνθη

Αλλίως τα περίμεναν, αλλιώς τους έχουν έρθει μέχρι στιγμής στη Ξάνθη. Η ομάδα βρίσκεται με έξι βαθμούς, στη Τρίτη θέση από το τέλος και ο προβληματισμός είναι διάχυτος. Ο Νίκος Κωστένογλου έχει ωστόσο ένα λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς είδε τους Ρικάρντο Ντάνι και Πέτρο Μάνταλο να μπαίνουν κανονικά στην αποστολή παρά το γεγονός πως ήταν αμφίβολοι.

Φυσικά, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μανώλη Μπέρτο, ο οποίος σιγά-σιγά επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, καθώς και τον Γκλέισον Σάντος, που θα απουσιάζει για καιρό ακόμα.

Η 20μελής αποστολή: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Καζούμπα, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντάνι, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Γκατσολάρι, Πλατέλλας, Ονουάτσι, Μαρσελίνιος, Τριάδης, Νάκας, Ράνος, Μαρκόφσκι, Μαρίν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ