Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Άνοδος της θερμοκρασίας με αραιές νεφώσεις και υγρασία σε όλη τη χώρα

Άνοδος της θερμοκρασίας με αραιές νεφώσεις και υγρασία σε όλη τη χώρα

Ζεστός αλλά με πολύ υγρασία προβλέπεται ο καιρός για σήμερα Τρίτη, αφού η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά της χώρας
Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου
Στην Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Το βράδυ όμως θα σημειωθούν και πάλι τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 ως 26 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 ως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα νότια. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ