Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αραιές νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Αραιές νεφώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Με αίθριο αλλά κρύο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα,αφού σήμερα Δευτέρα, θα αναπτυχθούν λίγες αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα που σε Μακεδονία και Θράκη θα γίνουν κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει γενικά τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις αρχικά στη Μακεδονία και βαθμιαία στη Θράκη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα γίνουν πιο πυκνές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, που ειδικότερα στην Κρήτη θα είναι πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 ως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ