Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ανοιξιάτικος καιρός με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Ανοιξιάτικος ο καιρός σε όλη τη χώρα, αφού σήμερα Κυριακή, θα είναι γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές, ενώ ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει μέχρι και 27 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου
Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, ενώ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και ομίχλη το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 ως 26 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από 8 ως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, πυκνές κατά περιόδους με ομίχλη κατά τόπους το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 ως 27 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλία από 8 ως 24.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ