Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Με συννεφιά και κρύο ξεκινάει η εβδομάδα


Με συννεφιά και κρύο ξεκινάει η εβδομάδα

Με συννεφιά, ομίχλη και αρκετή δροσιά θα ξεκινήσει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στη βόρεια Κρήτη και τα ανατολικά ηπειρωτικά όπου θα σημειωθεί και ομίχλη τις πρωινές ώρες.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, όπου παροδικά θα είναι αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ωστόσο η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί με τοπικές ομίχλες στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου ενώ στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί με πιθανότητα για ομίχλες κυρίως στη Θεσσαλία. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, όπου τοπικά θα αυξηθούν κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ