Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά και πιθανές βροχοπτώσεις


Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά και πιθανές βροχοπτώσεις

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή, με λίγες τοπικές νεφώσεις και πιθανά ασθενείς βροχές, κυρίως στις Κυκλάδες και τη Κρήτη. Οι άνεμοι 8α πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια αυξημένες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις αυξημένες κατά διαστήματα και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, το βράδυ ωστόσο οι νεφώσεις θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει στα δυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανά σποραδικές καταιγίδες, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 20 βαθμούς κελσίου ενώ στην Ήπειρο 4 με 15 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπονται αρχικά τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά, οπού τις πρωινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Το βράδυ οι νεφώσεις θα αυξηθούν,ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στη βόρεια Κρήτη και πιθανώς το πρωί στις Κυκλάδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ