Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δείτε ποιος διάσημος κακός του Χόλιγουντ τα «έπαιρνε» από τον δικτάτορα Τσαουσέσκου


Δείτε ποιος διάσημος κακός του Χόλιγουντ τα «έπαιρνε» από τον Ρουμάνο δικτάτορα

Ο γνωστός σε όλους Τζέι Αρ από το «Ντάλας» φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι την δεκαετία του 80' είχε χρηματική συναλλαγή με τον Νικολάε Τσουσέσκου για μια γιγαντοαφίσα.
Ο ηθοποιός Λάρι Χάγκμαν, σύμφωνα με τη Sunday Times,που άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή, είχε επισκεφθεί στα τέλη της δεκαετίας του 80' τη Ρουμανία σε μια εποχή που ο Τσαουσέσκου μεσουρανούσε στη χώρα.
Ο Ρουμάνος δικτάτορας ήταν φανατικός θαυμαστής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς και ιδιαίτερα του Τζέι Αρ, οπότε όταν συναντήθηκε με τον ηθοποιό του ζήτησε την άδεια για να αναρτήσει μια γιγαντοαφίσα του σε ένα κτίριο για να τονώσει το ηθικό του καθεστώτως!
Ο ηθοποιός δεν είχε αντίρρηση αρκεί να του άφηναν μια τσάντα γεμάτη χρήματα στις γυναικείες τουαλέτες ενός κυβερνητικού γραφείου για να την παραλάβει την επόμενη μέρα η σύζυγός του.
Ο ίδιος ο Χάγκμαν υποστήριξε ότι τα χρήματα που του δόθηκαν τα ξόδεψε γρήγορα, πιθανότατα σε σαμπάνια , καθώς ήταν γνωστή η λατρεία του για αυτό το ποτό και εν γένει για το αλκοόλ.
Μάλιστα ο Τζέι Αρ ντρεποταν τόσο πολύ για το χρηματισμό του που είχε ζητήσει στο δημοσιογράφο ναμην αποκαλύψει αυτή την ιστορία παρά μόνο μετά το θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ