Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Με νέα πρόσωπα o Λεβαδειακός


Με νέα πρόσωπα 
Σε αλλαγές αναμένεται να προβεί ο Γιώργος Παράσχος στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πιερικό για το θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός των Βοιωτών πήρε μαζί του μόλις 17 ποδοσφαιριστές, ενώ λείπουν και κάποιοι που είναι είτε ανέτοιμοι, είτε κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστούν.

Πιο συγκεκριμένα ο Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες από το ματς με την ΑΕΚ, Βασιλείου και Κυριακίδη, όπως επίσης και τον Κουτσόπουλο, ο οποίος βρίσκεται σε… φάση αποθεραπείας.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ναπολεόνι, Γεωργίου και Κοτίτσας.

Κόντρα στον Πιερικό πιθανώς πάρουν χρόνο παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν αγωνιστεί πολύ και ο Έλληνας τεχνικός είναι έτοιμος να τους δώσει μια ευκαιρία.

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι Βοιωτοί ασχολήθηκαν κυρίως με την τακτική στις στημένες φάσεις, καθώς ο προπονητής τους έχει διακρίνει ένα μίνι πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Η αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό: Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Μπουντόπουλος.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ