Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είχε καταλάβει ότι είχε σφάξει τη γιαγιά του ο 18χρονος από το Μώλο (ΒΙΝΤΕΟ)


"Μπήκε μέσα μου ο διάβολος...Έβλεπα εχθρούς" είπε στον ανακριτή ο 18χρονος, που την περασμένη Πέμπτη σκότωσε τη γιαγιά του και τον άτυχο γείτονα στο Μώλο Φθιώτιδας, επαναλαμβάνοντας τις ασυναρτησίες που έλεγε το βράδυ του διπλού φονικού στους αστυνομικούς και αργότερα στους γιατρούς του νοσοκομείου Λαμίας...

Σήμερα έμαθε ο 18χρονος Γιώργος, ενώπιον του ανακριτή,  ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα που τον μεγάλωσε.

Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση, όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν, αφού έδειχνε να είναι στο δικό του κόσμο. <<Μπήκε μέσα μου ο διάβολος...Έβλεπα παντού εχθρούς...δεν κατάλαβα τι έγινε...>>, ήταν μερικές από τις κουβέντες που κατάφερε να πει μεταξύ άλλων, απαντώντας στις ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού.

Όπως τόνισε  ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης, δεν προέκυψε κανένα κίνητρο για το διπλό φονικό που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Είναι περισσότερο θέμα της ψυχιατρικής και όχι της νομικής, είπε. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του συναδέλφου του Χρήστου Κουτρομάνου.

Ο 18χρονος μετά την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς θα νοσηλευτεί περίπου δυο ημέρες ακόμα, αφού είχε αυτοτραυματιστεί στη κοιλιά με το μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, όπου θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο σήμερα ήταν και οι γονείς του. Η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του, που όμως ποτέ δεν τον έχει αναγνωρίσει ως παιδί του. Δυστυχώς όμως, όπως έλεγαν άλλοι συγγενείς, "πολύ αργά θυμήθηκαν το παιδί τους...>>

Δείτε τι είπαν στην κάμερα του LamiaReport οι συνήγοροι υπεράσπισης, για τους οποίους φρόντισαν οι συγγενείς του Γιώργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ