Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές συνολικής λείας 20.000€ στη Λιβαδειά

Λειβαδιά: Εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές συνολικής λείας 20.000€ Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται συμμορία που είχε διαπράξει συνολικά 20 διαρρήξεις - κλοπές σε δημοτικά σχολεία, καταστήματα, γραφεία και περίπτερα στη Λειβαδιά

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες, τρεις Ελληνες, ηλικίας 34, 28 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από πολύμηνη έρευνα αλλά και αξιοποίηση πληροφοριών, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των τριών δραστών οι οποίοι δρώντας από κοινού είχαν διαπράξει πλήθος περιπτώσεων διακεκριμένων κλοπών - διαρρήξεων έχοντας ως τρόπο δράσης την θραύση υαλοπινάκων ή την παραβίαση κεντρικών θυρών κυρίως βραδινές ώρες.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι οι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Μαρτίου του 2012 έως τα μέσα Δεκεμβρίου του 2012 είχαν διαπράξει στην πόλη της Λειβαδιάς, δύο κλοπές - διαρρήξεις σε δημοτικά σχολεία, τέσσερις κλοπές - διαρρήξεις σε περίπτερα, 13 κλοπές - διαρρήξεις σε καταστήματα και μία σε γραφείο.
Η λεία που αποκόμισαν οι τρεις δράστες από την παράνομη δράση τους, ήταν χρηματικά ποσά,25 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop), ένα σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα MP3 και άλλα μικροαντικείμενα.
Σημειώνεται ότι οι δράστες διέθεταν τα κλοπιμαία προς πώληση σε Ρομά, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, με σκοπό την αποκόμιση παράνομου οικονομικού οφέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ