Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Νέα τραγωδία: Άνδρας πέθανε χτυπημένος από ρεύμα για να φωτίσει το σπίτι του στην… Ελλάδα του 2012!!!!

 Νέα τραγωδία: Άνδρας πέθανε χτυπημένος από ρεύμα για να φωτίσει το σπίτι του στην… Ελλάδα του 2012!!!!
Μετά την τραγωδία με τα τρία παιδάκια στην Καβάλα, που έχασαν με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή τους, ένας ακόμα θάνατος, ο οποίος αποδίδεται στην κρίση που τσακίζει τους Έλληνες, έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα.

Ένας άνδρας 60 ετών έχασε τη ζωή του χτυπημένος από ηλεκτρικό ρεύμα στην Ανδραβίδα Ηλείας.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το patrisnews, πιθανότατα προσπάθησε να συνδέσει με καλώδιο το σπίτι του με στύλο της ΔΕΗ, καθώς του είχαν κόψει το ρεύμα λόγω οφειλών.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Ήταν ο παππούς των δύο παιδιών που σόκαραν το πανελλήνιο όταν βρήκαν τραγικό θάνατο τον Μάρτιο του 2008 από τροφική δηλητηρίαση.

Τα δύο μικρά παιδιά, ο Γεράσιμος 2,5 ετών και η Ακριβή 3,5 ετών, τα οποία ζούσαν με τον παππού τους και τη γιαγιά τους, είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Πύργου με έντονους πόνους στην κοιλιά και αφρούς στο στόμα. Το αγοράκι κατέληξε λίγο μετά τη μεταφορά του, ενώ το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Πάτρα, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή...

Συμπολίτες μας, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες ενός ανθρώπου που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα λυμένες στον 21ο αιώνα, πεθαίνουν άδοξα στην προσπάθειά τους να βρουν τροφή, στέγαση, σίτιση, ηλεκτρισμό και θέρμανση.

Η κοινωνική τραγωδία στην οποία είναι βυθισμένη η Ελλάδα μετρά συνεχώς νέα θύματα και οι ανάλγητες κυβερνήσεις περιορίζονται σε ευχολόγια και διαπιστώσεις.

Ο λόγος θα πρέπει να περάσει άμεσα στον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ