Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ με 29 νεκρούς. Παιδιά μεταξύ των θυμάτων

Ένας 24χρονος σκόρπισε το θάνατο το απόγευμα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) σε δημοτικό σχολείο
στο Νιου Τάουν του Κονέκτικατ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.

Ο ένοπλος άφησε πίσω του 29 νεκρούς, μεταξύ των οποίων 22 παιδιά. Πρόκειται για τη χειρότερη τραγωδία σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο 24χρονος δράστης Ryan Lanza, βρέθηκε νεκρός, μετά το μακελειό. Ο νεαρός είχε τέσσερα όπλα και φορούσε αλεξίσφαιρο και είναι πιθανό να αυτοκτόνησε.

Στόχος του 24χρονου ήταν η μητέρα του, η οποία ήταν δασκάλα στο σχολείο. Αφού την σκότωσε, κατελήφθη από αμόκ. Νεκρός βρέθηκε και ο πατέρας του στο σπίτι της οικογένειας στο Νιου Τζέρσεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμα άνδρας έχει συλληφθεί από την αστυνομία και φέρεται ότι είχε σχέση με την επίθεση. Ο άνδρας βρέθηκε σε δάσος κοντά στο σχολείο και φορούσε παντελόνι παραλλαγής.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Γιος δασκάλας ήταν σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα ήταν ο δράστης που σκότωσε 27 ανθρώπους,
18 παιδιά και 9 ενήλικους, ανάμεσά τους και η μητέρα του η οποία δίδασκε την ώρα του Μακελειού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο εφμανίζεται ο δράστης μαζί με έναν φίλο του. Ο δράστης Ράιαν Λάντσα λίγο πριν μπει στο σχολείο και σκορπίσει τον θάνατο, φαίνεται ότι πέρασε πρώτα από το σπίτι του πατέρα του τον οποίο επίσης σκότωσε.

Μάλιστα σύφμωνα με τις μαρτυρίες η τάξη η οποία ξεκλήρισε κυριολεκτικά ήταν η τάξη στην οποία η μητέρα του ήταν δασκάλα. Τα κίνητρά του παραμένουν ακόμα άγνωστα!

Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ