Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Π.Α.Ε. «Λεβαδειακός Α.Π.Ο.»- Στη τελική ευθεία για το τελευταίο ματς του α’ γύρου

Zannias_Paraskevas_2012 Με προπόνηση που έγινε στο χορτάρι του δημοτικού στάδιου Λιβαδειάς το πρωί (λόγω και του κρύου ξεκίνησε στις 11:30’) συνεχίστηκε σήμερα (Πέμπτη 13/12) η προετοιμασία των παιχτών της ομάδας της Π.Α.Ε. «Λεβαδειακός Α.Π.Ο.» ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Π.Α.Ε. «Α.Ο. Πλατανιάς Χανίων».
Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος ο Μάουρο Πόι και ο Χοσέ-Μιγκέλ Γκονζάλεζ-Ρέι. Ο Πόι ταλαιπωρείται από την θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού, την οποία υπέστη το Σάββατο 8/12, στο παιχνίδι στη Τούμπα «κόντρα» στην ομάδα της Π.Α.Ε. «Π.Α.Ο.Κ.» (αντικαταστάθηκε στο 53’) και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Χοσέμι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του πόδι (επιγονατίδα).
Οσο αφορά στον Πόι σίγουρα χάνει το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων καθώς με δυσκολία πατάει το πόδι του και προφανώς θα λείψει αρκετές ημέρες. Οσο αφορά στον Χοσέμι, όμως, τον παίχτη ο οποίος έχει σηκώσει κούπα του Champions League όταν αγωνίστηκε με την ομάδα της Λίβερπουλ, η συμμετοχή του θα κριθεί αύριο.
Από την άλλη πλευρά, κανονικά συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος όπως φάνηκε ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός, του οποίου όπως είναι γνωστό το συμβόλαιο με την «πράσινη» Π.Α.Ε. ολοκληρώνεται τέλος του χρόνου, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και αγωνίστηκε και στο «οικογενειακό διπλό» που έγινε αλλά με την ομάδα των «αναπληρωματικών». Δηλώνει έτοιμος για το παιχνίδι το οποίο, αν αγωνιστεί, ίσως είναι το τελευταίο του στη Λιβαδειά άρα το κίνητρο είναι μεγάλο για τον ίδιο για να αποθεωθεί, αλλά τη συμμετοχή του θα τη κρίνει αύριο ο Γιώργος Παράσχος.
Στο «οικογενειακό δίτερμα» που παίχτηκε ο Γιώργος Παράσχος έδειξε πάνω-κάτω την 11αδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Στη θέση του Χοσέμι θα παίξει ο Λισγάρας ενώ στη θέση του Πόι θα αγωνιστεί ο Μίλιεβιτς.



“Team Experience Day”
Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι νικητές του διαγωνισμού “Team Experience Day” που διοργανώνει η Forthnet σε συνεργασία με την «πράσινη» Π.Α.Ε.
Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Κασναφέρης και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Π.Α.Ε., Σωτήρης Κλειδαράς, οι οποίοι τους πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα και στη συνέχεια τους ξενάγησαν στους χώρους του σταδίου, και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, στην αίθουσα V.I.P., στην αίθουσα Τύπου και στα μπουθ, από όπου και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας. Μετά το τέλος της φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και συνομίλησαν μαζί τους.




Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παρασκευά Ζαννιά
Λίγη ώρα αργότερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. πήγε ο Παρασκευάς (Πάρης) Ζαννιάς. Εκεί ο νεαρός, αμυντικός υπέγραψε (το πρώτο του) συμβόλαιο συνεργασίας με την «πράσινη» Π.Α.Ε. και έτσι, «δικαιώθηκαν» οι κόποι και οι προσπάθειες του ταλαντούχου παίχτη.

Στην σχετική ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της Π.Α.Ε. αναφέρεται:
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Παρασκευά Ζαννιά.
Ο γεννημένος στις 5/6/1993, νεαρός αμυντικός, ο οποίος προέρχεται από τις ομάδες υποδομής του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ συμμετείχε στις προπονήσεις της Α ομάδας, υπό τις οδηγίες του κ. Παράσχου από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο παίκτης δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας:
«Θέλω να ευχαριστήσω το μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο και τον προπονητή μου κ. Παράσχο, για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ επαγγελματικά στην ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ