Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Με κακοκαιρία τελειώνει η χρονιά - Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Με κακοκαιρία τελειώνει η χρονιά - Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας

Βροχερός και κρύος προβλέπεται ο καιρός για αύριο Κυριακή, αφού αναμένεται κακοκαιρία με βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Τα φαινόμενα, κατά τόπους θα είναι έντονα, αλλά θα εξασθενήσουν από το βράδυ.
Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με ισχυρές βροχές και χιόνια στη Πάρνηθα, αλλά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 εως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται ασθενείς βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στις παραθαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται βροχές με χιόνια στα ορεινά, αλλά και τις ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς, σποραδικές καταιγίδες στα παράκτια, κυρίως νοτιότερα τμήματα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες το βράδυ θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ