Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Έγιναν 19 βομβιστικές επιθέσεις σε 7 ημέρες

Έγιναν 19 βομβιστικές επιθέσεις σε 7 ημέρες

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνουν οι βομβιστικές επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών κομμάτων, σε οικίες δημοσιογράφων, σε τράπεζες και επιχειρήσεις.
Ο αριθμός των βομβιστικών επιθέσεων έχει φτάσει τις 19 μέσα σε επτά μόλις ημέρες. Συγκεκριμένα στις 6 Ιανουαρίου έγινε μία επίθεση σε αντιπροσωπεία πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Πολύγωνο και οι επιθέσεις στα γραφεία τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στο Βύρωνα και στα γραφεία τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στη Μ. Αντύπα και στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στην οδό Ναυπακτίας στην Ηλιούπολη.
Την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 7 Ιανουαρίου, τοποθετήθηκαν γκαζάκια σε αντιπροσωπεία της Honda στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, σε αντιπροσωπεία της Citroen στη Λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο και σε αντιπροσωπεία της Hyundai στην Αχαρνών στα Πατήσια.
Στις 10 και 11 Ιανουαρίου έγιναν οι πολυσυζητημένες επιθέσεις με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε παλιά ο Γιώργος Οικονομέας στο Κολωνάκι, αλλά και στην είσοδο της πολυκατοικίας του Αντώνη Λιάρου στην Αγία Παρασκευή. Επίσης γκαζάκια τοποθετήθηκαν και στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Αντώνης Σκυλλάκος στην Πεντέλη και στο σπίτι του δημοσιογράφου Χρήστου Κώνστα στο Μαρούσι, αλλά και στο σπίτι του δημοσιογράφου Πέτρου Καρσιώτη στον Άλιμο
Επίσης στις 12 και 13 Ιανουαρίου έγινε επίθεση στην οικία που διαμένει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στον Λόφο του Στρέφη, καθώς και σε δύο ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας και της Proton Bank στον Βύρωνα. Επίσης έγινε εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στη Δάφνη, ενώ τοποθετήθηκαν γκαζάκια σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μενίδι, σε ΑΤΜ τράπεζας στα Κάτω Πατήσια και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ