Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

50 θέσεις απασχόλησης στη Βοιωτία από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Βοιωτών «Αλληλεγγύη για την Απασχόληση»


Την υλοποίηση δράσης που θα συμβάλλει στη δημιουργία και εξασφάλιση θέσεων εργασίας στη Βοιωτία πέτυχε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Βοιωτών «Αλληλεγγύη για την Απασχόληση».
Πιο συγκεκριμένα αφορά στη πράξη «Ανοιχτοί δρόμοι στην Κοινωνική Οικονομία» ύψους 250.000 ευρώ που εντάχθηκε από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Η «Αναπτυξιακή Σύμπραξη» που είναι ο φορέας διαχείρισης αποτελείται από την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. «Ελικώνας – Παρνασσός», το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, το ΚΕΚ Παιδεία και το ΚΕΚ Σπουδή.
«Το έργο θα συμβάλλει στην συστηματική υποστήριξη 50 ατόμων στην περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας με στόχο την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους της κοινωνικής ομάδας των μακροχρόνια ανέργων άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα καθώς και για άτομα ευρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούμενα από φτώχεια», αναφέρει ο Νίκος Παπαγγελής δήμαρχος Λεβαδέων και πρόεδρος της «Ελικώνας – Παρνασσός» που είναι ο συντονιστής εταίρος.
Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης η «Αναπτυξιακή Σύμπραξη» θα προχωρήσει στην υλοποίησή της πράξης.viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ