Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λαμία και Εύβοια


Δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 25 ετών συνελήφθησαν χθες στο Αμούριο Φθιώτιδας από άνδρες της ΟΠΚΕ, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 32χρονος και επέβαινε ο 25χρονος ως συνοδηγός, βρέθηκε αρχικά κάτω από το πατάκι του συνοδηγού και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 19,5 γραμμαρίων.
Στη συνέχεια το όχημα των δραστών μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, όπου με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιπλέον, επιμελώς κρυμμένες, στη βάση του ταμπλό του αυτοκινήτου και μέσα στο τιμόνι, τρεις αυτοσχέδιες επίσης νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 73 γραμμαρίων.
Όχημα και ναρκωτικά κατασχέθηκαν καθώς και 3 κινητά που είχαν στην κατοχή τους.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Άλλη όμως μια σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών έγινε και στη Χαλκίδα, όταν άνδρες της Δίωξης, συνοδευόμενοι από Δικαστικό Λειτουργό, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι 22χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας με αποτέλεσμα να βρουν 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και διάφορα σύνεργα τα οποία δείχνουν να συνηγορούν στο ότι ο νεαρός δεν είχε τα ναρκωτικά για προσωπική του χρήση αλλά για εμπορία.

Ο κυπριακής καταγωγής νεαρός που σπούδαζε στα ΤΕΙ Χαλκίδος, φέρεται να επιδιδόταν σε διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών αλλά και στη Χαλκίδα, κάτι το οποίο έφτασε ως πληροφορία και στην Ασφάλεια και αποτέλεσε την απαρχή μιας πολυήμερης παρακολούθησης η οποία τελικά οδήγησε και στη σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ