Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Χαλκίδα: Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στελεχών του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας, ένας νεαρός άνδρας 23 ετών, ο οποίος κατείχε ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 6,8 γραμμαρίων και σε νάιλον συσκευασία κοκαΐνη βάρους 1,00 γραμμαρίου. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, το οποίο αποτελεί έσοδο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.



Στη συνέχεια εντοπίστηκε στην περιοχή της Ν. Αρτάκης σταθμευμένο δίκυκλο όχημα, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον σακούλες με 123 μικρότερες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ισομερείς ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους 1.445,1 γραμμαρίων. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εντός πλαστικού κουτιού 42 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 38,5 γραμμαρίων, καθώς και ένα ελληνικό διαβατήριο.

Κοντά στο δίκυκλο, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, καθώς είχε στην κατοχή του μία νάιλον σακούλα με επτά μικρότερες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, βάρους 75 γραμμαρίων.

Από την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το δίκυκλο όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονος Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ