Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κόκκινος συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για τον Πρετεντέρη!

Σε «κόκκινο» συναγερμό βρίσκονται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά τις τελευταίες επιθέσεις σε σπίτια πολιτικών και δημοσιογράφων, τους πυροβολισμούς κατά του πρωθυπουργικού γραφείου στη Συγγρού, αλλά και την επίθεση στο εμπορικό κέντρο «The Μall».

Κύκλοι της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για...


«μετάλλαξη της τρομοκρατίας», ενώ εκφράζονται φόβοι ότι οι δράστες θα επιδιώξουν να «δουν αίμα», προχωρώντας σε ένα πιο «εντυπωσιακό» χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες, στην αντιτρομοκρατική επικρατεί ακόμη μεγαλύτερος αναβρασμός, αφού φοβούνται νέο χτύπημα απόψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια στο Mega και στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Ο ίδιος ο υπουργός, την προηγούμενη βδομάδα, κατά την ενημέρωση που είχε κάνει σε Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη στο Μαξίμου, είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του ότι μπορεί να ακολουθήσει νέο χτύπημα που θα έχει στόχο πολιτικό πρόσωπο.

Πηγές από την Κατεχάκη αναφέρουν ότι υπάρχει διάχυτος προβληματισμός στο υπουργείο και την αντιτρομοκρατική για την «ποιοτική αναβάθμιση της τρομοκρατίας στην Ελλάδα».

Οι εκτιμήσεις που διοχετεύονται κάνουν λόγο για μία νέα γενιά η οποία ενδεχομένως να συνδέεται και με το οργανωμένο έγκλημα. 

Τα μέτρα ασφαλείας πολιτικών προσώπων έχουν αυξηθεί, ενώ τίθενται σε εφαρμογή και μέτρα «που δεν φαίνονται».

Στο πλαίσιο αυτό, η σημερινή συνέντευξη του Δένδια στο Mega και τον Γιάννη Πρετεντέρη θεωρείται ότι μπορεί να δώσει αφορμή για νέο χτύπημα και αυτό το γνωρίζει καλά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που έχει σημάνει συναγερμό.

Και, βέβαια, το όλο σκηνικό δε μπορεί παρά να ξυπνά μνήμες της κρίσης των Ιμίων, όταν οι Τούρκοι πατούσαν στο ελληνικό έδαφος την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν στο MEGA και έδινε συνέντευξη…!!!24gr.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ