Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Βελτιωμένος ο καιρός με λίγη συννεφιά και άνοδο της θερμοκρασίας

Βελτιωμένος ο καιρός με λίγη συννεφιά και άνοδο της θερμοκρασίας

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε όλη τη χώρα, αφού σήμερα Πέμπτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και βόρεια της χώρας ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.
Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα το απόγευμα θα αυξηθούν, ενώ υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν, και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ στα ανατολικά θαλάσσια- παραθαλάσσια θα σημειωθούν πιθανώς καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -1 μέχρι 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν, και είναι πιθανό να σημειωθούν βροχές στις ανατολικότερες περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Ευβοίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες και ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαία όμως και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ