Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

«Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά τον Λεβαδειακό»

«Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά τον Λεβαδειακό»

Την άποψη πως ο Λεβαδειακός έχει όλα τα φόντα, προκειμένου να φτάσει αρκετά ψηλά στη τρέχουσα σεζόν εξέφρασε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο ποδοσφαιριστής των Βοιωτών υπογράμμισε πως φέτος εκείνος και οι συμπαίκτες του μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά τον Λεβαδειακό, ενώ ανέφερε πως η διακοπή των Χριστουγέννων έκανε καλό στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά το τέλος του αγώνα:

Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Η χρονιά ξεκινάει για εμάς με τους καλύτερους οιωνούς. Πιστεύω πως με τους 24 βαθμούς που έχουμε μαζέψει μέχρι στιγμής αποδεικνύουμε πως έχουμε ένα καλό σύνολο. Η διακοπή μας ευνόησε και έτσι απόψε παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και καταφέραμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Λεβαδειακός φέτος:

«Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να οδηγήσουμε πολύ ψηλά φέτος τον Λεβαδειακό». 

Βασιλείου


Προσγειωμένος ο Βασιλείου
«Είναι ένα φανταστικό ξεκίνημα και θέλω να ευχηθώ χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη και για τα δυο γκολ. Κοιτάμε τη συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του φορ των Βοιωτών.

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από όχι μια κλασσική ευκαιρία θα έλεγα. Ισοφαρίσαμε και πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να δώσουμε ό,τι έχουμε. Το κάναμε και κερδίσαμε».
Για τα δυο γκολ: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα».
Για την οπισθοχώρηση του Λεβαδειακού και αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Πιστεύω κερδίσαμε δίκαια, παίξαμε στα ίσια τον Παναθηναϊκό, τον κοιτάξαμε στα μάτια. Δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε».
Για την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Καταφέραμε να κάνουμε κάτι που δεν είχαμε πετύχει ποτέ. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και κάνουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ