Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός (15:00, Novasports3)


Preview: Αστέρας Τρ.-Λεβαδειακός (15:00, Novasports3) Τον Λεβαδειακό υποδέχεται στην Τρίπολη ο Αστέρας, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε μια αναμέτρηση που... μυρίζει Ευρώπη. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη στο sport-fm.gr


Ο μεν είναι ήδη Ευρωπαίος. Ο δε, το παλεύει να γίνει φέτος.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Λεβαδειακό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αμφότερες οι ομάδες ψάχνουν την νίκη.


Αστέρας Τρίπολης


Την προηγούμενη αγωνιστική χρειάστηκε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στόχος αυτή τη φορά να έρθει πιο εύκολα το τρίποντο που θα ανεβάσει και πάλι στην δεύτερη θέση τον Αστέρα Τρίπολης.

Για πρώτη φορά μετά την μεταγραφή του στους Αρκάδες, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Εξίσου «μέσα» και ο Σανκαρέ που επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής κόντρα στην Βέροια. Σε σχέση με το ματς κόντρα στην «βασίλισσα του βορρά», εκτός αποστολής έμεινε ο Καστέλς, όπως επίσης και οι Περόνε, Κουρμπέλης και Ουσέρο.

Στο 4-1-4-1 του Τσιώλη, κάτω από τα δοκάρια ο Φούλοπ. Δεξί μπακ ο Τσαμπούρης, αριστερό ο Κοντοές, με τους Σανκαρέ, Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. «Κόφτης» ο Αλβάρες, με τους Ράγιος και Ντε Μπλάσις ως εσωτερικούς μέσους. Αριστερό χαφ θα είναι ο Φορμίκα, δεξί ο Ναβάρο και μοναδικός προωθημένος ο Λέντσε.

Αναλυτικά, η αποστολή του Αστέρα: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Σέττι, Φραγκουλάκης, Ναβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Ουρτάδο, Κάφα, Καλαντζής, Λέντσε

Λεβαδειακός


Με στόχο το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι του Αστέρα Τρίπολης, θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί παραμένουν στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ και με ένα θετικό αποτέλεσμα, μπορούν να αποκτήσουν προβάδισμα για κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Βέβαια έχει δύο ισχυρούς «πονοκεφάλους» ο Γιώργος Παράσχος που καλείται να ξεδιαλύνει. Αυτοί είναι οι Χοσέμι και Βασιλείου που είναι τιμωρημένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και έτσι ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους.

Στο 4-2-3-1 των «πράσινων», κάτω από την εστία θα είναι ο Κυριακίδης. Δεξί μπακ ο Μουλόπουλος, αριστερό ο Μεντί, με τους Λισγάρα και Γεωργίου ως στόπερ. Κόρμπος και Ζησόπουλος τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Καγεχόν, Πόι και Ακόστα μπροστά τους. Πιθανώς την θέση του Βασιλείου πάρει το αρχικό σχήμα ο Ροτζέριο.

Αναλυτικά, η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγιεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ