Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πανθρακικός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)

Preview: Πανθρακικός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 3)




Να ξεμπερδέψει μια ώρα… αρχύτερα με την υπόθεση παραμονή θέλει ο Πανθρακικός, ο οποίος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην Κομοτηνή. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν θέλει να χάσει την επαφή της με τις θέσεις των πλέι οφ.

Πανθρακικός:

Με τα γνωστά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, στην οποία η ομάδα της Κομοτηνής θα φιλοξενήσει τον Λεβαδειακό.

Ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Στάθης.

Τη θέση του 35χρονου τερματοφύλακα αναμένεται να πάρει ο Σπύρος Βρονταράς.

Οι 18 εκλεκτοί του Δερμιτζάκη είναι οι εξής: Βρονταράς, Αθανασιάδης, Μπαικαρά, Σερφά, Κασελάν, Λουσέρο, Μουνάφο, Βαχίρουα, Γωνιάδης, Κοντογουλίδης, Λαδάκης, Μακρυδημήτρης, Μίνγκας, Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Τζάνης, Χρήστου.

Λεβαδειακός:

Στα πλάνα του για το ματς με τον Πανθρακικό συμπεριέλαβε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, τον έμπειρο μέσο της ομάδας, Παναγιώτη Κόρμπο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής από τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει αρκετές από τις προπονήσεις της ομάδας της Βοιωτίας.

Ωστόσο, ακόμη και έτσι ο Παράσχος θεωρεί σημαντική την παρουσία του στην αποστολή της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, με αποτέλεσμα να τον συμπεριλάβει σε αυτήν. Το αν θα αγωνιστεί, όμως, ο Κόρμπος θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Παράσχου: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγεχόν, Μίλιεβιτς, Ακόστα , Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ