Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Παράσχος: «Εμείς συνεχίζουμε για πλέι οφ»

Παράσχος: «Εμείς συνεχίζουμε για πλέι οφ» Η ήττα μπορεί να ήρθε στο φινάλε, όμως ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.


Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στο φινάλε της αναμέτρησης χάρη στο τέρμα του Φραγκουλάκη. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθειά της για τα πλέι οφ, για να πετύχει τα οποία χρειάζεται την βοήθεια της έδρας της.

«Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά. Ειδικότερα σταθήκαμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε ένα αντίπαλο που είναι στην έδρα του πολύ δυνατός και βρίσκεται στην 2η θέση. Στο πρώτο μέρος είχαμε μια ευκαιρία για να μπορέσουμε και εμείς να προηγηθούμε αν και είχαμε υπέρ μας τον αέρα. Βέβαια δεν μπήκε εκεί το γκολ και εκεί έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε ο Αστέρας, είχε την υπεροχή, έκανε 1-2 κλασικές ευκαιρίες, αλλά εμείς σε μια φάση με τον Γεωργίου θα μπορούσαμε να ήμασταν ο σημερινός νικητής του παιχνιδιού. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Αστέρα.

Θα συνεχίσουμε για πλέι οφ. Αν αξιοποιήσουμε την έδρα μας, ίσως φτάσουμε στην 5η θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ