Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Παράσχο

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Παράσχο

Όλους τους ποδοσφαιριστές, πλήν των νέων αποκτημάτων της ομάδας, θα έχει στα πλάνα του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

Ευχάριστο «πονοκέφαλο», ενόψει του σημαντικού εντός έδρας παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έχει ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει τη ευχέρια να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ωστόσο, ο έμπειρος προπονητής στην αποστολή για το ματς απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» άφησε εκτός τα νέα αποκτήματα των Βοιωτών, δηλαδή τους Καγεχόν, Μπουμάλ και Σκέμπη.

Στην προπόνηση της Κυριακής (3/2) ο Παράσχος έβαλε τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στις στημένες φάσεις, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν απέναντι στον ΠΑΣ.

Οι «εκλεκτοί» του Παράσχου:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου και Πινέιρο.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ