Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τον μαχαίρωσε για ένα παπούτσι


Θύμα επίθεσης 76χρονος στον Πύργο

Τσαγκάρης κόντεψε να πληρώσει με την ίδια του τη ζωή την άρνησή του να κολλήσει τη σόλα παπουτσιού πελάτη, καθώς ο τελευταίος, αφού τον γρονθοκόπησε, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε σε κεφάλι και πλάτη.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον Πύργο. Ο τσαγκάρης είχε μαζέψει τα πράγματα του, είχε κλείσει την πόρτα του καταστήματός του και ετοιμαζόταν να φύγει.

Εκείνη ακριβώς την ώρα μπήκε στο τσαγκαράδικο ένας Ρομά, ο οποίος του έδειξε το παπούτσι που φόραγε και του ζήτησε να το κολλήσει.

Ο τσαγκάρης αρνήθηκε λέγοντας πως έχει κλείσει το κατάστημά του και του ζήτησε να φύγει. Η άρνησή του αυτή παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του καθώς ο «πελάτης»τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια έβγαλε ένα μαχαίρι και αφού τον χτύπησε με τη λαβή στο κεφάλι, τον μαχαίρωσε και στην πλάτη.

Άμεσα οι περίοικοι που αντιλήφθησαν τι είχε συμβεί έσπευσαν σε βοήθεια, ενώ ο 38χρονος Ρομά μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή. Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το συμβάν έφτασαν στο σημείο πήραν πληροφορίες από τον 76χρονο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Μετά από λίγη ώρα οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκαν και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει ματωμένο.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου οι γιατροί που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια έκλεισαν το τραύμα και το θύμα παραμένει για νοσηλεία, εκτός κινδύνου.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηλείας.

  ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ