Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Λαμία: Δεν πρόλαβε να ...χαρεί το σπίτι «του»

Μέσα σε ένα μόνο μήνα και συγκεκριμένα από τον Αύγουστο μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2012, ο 32χρονος άνδρας από τη Λαμία εισέπραξε πάνω από 5.000 ευρώ από ενοίκια. Μέχρι εδώ όλα θα ήταν καλά, αν δεν υπήρχε όμως που μια μικρή «λεπτομέρεια» : τα ενοίκια τα εισέπραττε νοικιάζοντας ένα και μόνο διαμέρισμα. Και μάλιστα ένα διαμέρισμα το οποίο …δεν ήταν καν δικό του!

Το ...κόνσεπτ του όλου εγχειρήματος, στη βάση του ήταν απλό και χωρίς και κάποιο ιδιαίτερο ρίσκο:

Ο 32χρονος, γύρω στα τέλη του περσινού Αυγούστου, απευθύνθηκε σε κάποια μεσίτρια εκδηλώνοντας την επιθυμία του να νοικιάσει κάποιο σπίτι. Τελικά επέλεξε να νοικιάσει το διαμέρισμα μιας 40χρονης γυναίκας.

Υπέγραψε το σχετικό συμφωνητικό, (δίνοντας φυσικά ψευδή στοιχεία ταυτότητας), και αφού κατέβαλε το ενοίκιο πήρε και τα κλειδιά, υποτίθεται για να διαμείνει.

Ο ίδιος όμως είχε μια καλύτερη ιδέα και αυτή δεν ήταν άλλη από το να εμφανίζεται ο ίδιος ως ο ιδιοκτήτης του και να βρίσκει υποψήφιους ενοικιαστές προκειμένου να τους αποσπά προκαταβολές και μισθώματα προκειμένου να τους το νοικιάσει…

Αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξαπατήσει συνολικά 11 άτομα, σίγουρα θα μπορούσε να πει πως η σύλληψη της ιδέας του δεν ήταν καθόλου κακή. Φυσικά αν δεν ακολουθούσε και η …σύλληψη η δική του, θα ήταν ακόμη καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ