Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Βελτιώνεται ο καιρός - Οι νότιοι άνεμοι θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία

Βελτιώνεται ο καιρός - Οι νότιοι άνεμοι θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία

Αισθητή βελτίωση θα σημειώσει ο καιρός, αφού σήμερα Τρίτη, προβλέπονται νεφώσεις με πιθανές βροχές στα δυτικά, αλλά οι νότιοι άνεμοι που θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ θα ανεβάσουν αισθητά τη θερμοκρασία.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από αργά το βράδυ πιθανόν να σημειωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν. Από αργά το απόγευμα αναμένονται βροχές τοπικού χαρακτήρα και λίγα χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια-παράκτια και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Από αργά το απόγευμα αναμένονται λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις, κυρίως στις Κυκλάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και βαθμιαία θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, που στα βόρεια θα είναι πιο πυκνές με πιθανότητα βροχών τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ