Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σχεδόν «κομπλέ» ο Λεβαδειακός ενόψει ΠΑΟΚ

Σχεδόν «κομπλέ» ενόψει ΠΑΟΚ

Εκτός από τον Κουτσόπουλο που είναι τραυματίας ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεση του ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Στα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, δεν υπολογίζει τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο.

Ο έμπειρος αμυντικός στην προπόνηση της Τρίτης (26/2) αποχώρησε με ενοχλήσεις από αυτήν, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κατά τα άλλα ο Παράσχος δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι θα έχει την δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ στην τελευταία προπόνηση, εκείνη της Τετάρτης (27/2), έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική και αμυντική λειτουργία τους στις στημένες φάσεις.

Οι «εκλεκτοί» του Παράσχου:

Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Καγεχον, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς,Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ