Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Παράσχος: «Το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι»

Παράσχος: «Το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι»

Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Πανθρακικού ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, ο οποίος πρόσθεσε πως οι Βοιωτοί πραγματοποίησαν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση.

Ο κ. Παράσχος δεν έψαξε για δικαιολογίες μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με σκορ 3-0 από τον Πανθρακικό. Τόνισε πως η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα του Λεβαδειακού: «Δυστυχώς σήμερα κάναμε το χειρότερο φετινό παιχνίδι μας. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος, υπερτερούσε σε όλες τις μονομαχίες και φάνηκε πως ήθελε περισσότερη τη νίκη από εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να συνέλθουμε γρήγορα και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στον Πανθρακικό για τη νίκη του. Δεν το περιμέναμε να κάνουμε τόσο κακή εμφάνιση. Εξάλλου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχουμε δείξει αρκετά καλό πρόσωπο. Δεν μπορούμε να πούμε αν η καλή μας πορεία οφείλεται περισσότερο στο καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε ή στο γεγονός ότι πολλές ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Για τους στόχους του Λεβαδειακού: «Δεν μπορούμε να οριοθετούμε στόχους. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο και δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη ή να είμαστε στην πεντάδα. Αν έρθει κάτι τέτοιο καλώς...».

Για τον Πανθρακικό: «Πιστεύω ότι ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα σωθεί άνετα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ