Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Συννεφιασμένη Κυριακή με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Συννεφιασμένη Κυριακή με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός για αύριο Κυριακή, αφού στην Αττική θα αναπτυχθούν πυκνές νεφώσεις, ενώ στη δυτική Ελλάδα, το νότιο και ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ