Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ένα εκατομμύριο...και συνεχίζουμε!


Όλα ξεκίνησαν πριν δύο περίπου χρόνια όταν αισθανθήκαμε την ανάγκη να φέρουμε στο φως της δημοσιότητας κάθε είδους είδηση που αφορούσε την ευρύτερη περιοχή του νομού Βοιωτίας.

Έτσι, στις 12 Απριλίου του 2011 κάναμε την πρώτη «διαδικτυακή» εμφάνισή μας μέσω αυτού του blog, με έδρα το Νεοχώρι Βοιωτίας, η οποία ήταν και άκρως δυναμική. Πέσαμε κατευθείαν στα «βαθιά» με αποκλειστικό ρεπορτάζ για την μόλυνση του ιστορικού ποταμού Περμησσού ελέω των αποβλήτων των διάφορων λιοτριβιών και οινοποιείων. Και δεν μείναμε μόνο εκεί. Συνεχίσαμε…

…Με μοναδικό σκοπό την πλήρη και λεπτομερή αποτύπωση της αλήθειας, χωρίς «σκοτεινά» σημεία. Είτε αυτή αφορούσε τα προβλήματα των κατοίκων, είτε για την οποιαδήποτε τοπική πολιτιστική δραστηριότητα και όχι μόνο.

Χάρη στην έγκυρη -και μη κατευθυνόμενη από εξωγενείς παράγοντες- ενημέρωση που προσφέρουν αυτό το διάστημα οι συνεργάτες του permisospress.blogspot.com με μεγάλο κόπο και χάρη στην εμπιστοσύνη που δείξατε αυτούς τους 23 μήνες σε εμάς, καταφέραμε να ξεπεράσουμε –βάσει στατιστικών στοιχείων- αισίως το 1.000.000 επισκεπτών σε αυτό τον ιστότοπο, ενώ παράλληλα φτάσαμε τα 17.500 και πλέον άρθρα.

Θα θέλαμε λοιπόν, μέσω αυτής της ανάρτησης να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων όλους τους αναγνώστες μας που επιλέγουν το permisospress για την ενημέρωσή τους. Εμείς από την πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ακόμα περισσότερη προσπάθεια, κόπο και φυσικά αποκλειστικά ρεπορτάζ.


Μέχρι την επόμενη είδηση… Kαλή ανάγνωση   


* Ακολουθεί η πρώτη μας ανάρτηση

ΠΕΡΜΗΣΣΟΣ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ


Έντονος είναι ο προβληματισμός στους κατοίκους του Νεοχωρίου Θεσπιών τα τελευταία χρόνια σχετικά με την μόλυνση του ιστορικού μας ποταμού Περμησσού. Ορμώμενος από τις τελευταίες ντροπιαστικές -για τον τόπο μας- εικόνες, θα θίξω οσονούπω με λεπτομέρειες το θέμα των αποβλήτων των λιοτριβιών και οινοποιείων της Άσκρης.Εν αγνοία των συγχωριανών μας, εδώ και αρκετά χρόνια, ο ποταμός μας τείνει να μετατραπεί από ένα κόσμημα του δήμου σ'έναν σύγχρονο σκουπιδότοπο. Αρκεί να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την εικόνα των μαύρων νερών, την δυσοσμία(για όσους θα έχουν την «τιμή» να βρεθούν εκεί), την επιβάρυνση στο περιβάλλον καθώς και τη ζημιά που προκαλείται στις σοδειές. Μάλιστα έχουν προβεί και σε μηνύσεις αρκετοί ιδιώτες.
Η συγκεκριμένη εικόνα σίγουρα δεν τιμά ούτε τον Δήμο Θεσπιών αλλά ούτε και τη Νομαρχία η οποία είναι υπεύθυνη κ εθελοτυφλεί, αφήνοντας αυτό το αναξιοποίητο αξιοθέατο στο έλεος των αποβλήτων των λιοτριβιών τηε Ασκρης. Για όλες τις παραπάνω εικόνες απευθυνόμαστε στον νέο περιφερειάρχη κ. Περγαντά να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για τον άμεσο καθαρισμό όπως και την άμεση παύση ρίψης αποβλήτων στον ποταμό Περμησσό.


Η συγκεκριμένη εικόνα σίγουρα δεν τιμά ούτε εμάς,ούτε τον Δήμο Θεσπιών, αλλά ούτε και τη Νομαρχία η οποία είναι υπεύθυνη κ εθελοτυφλεί, αφήνοντας αυτό το αναξιοποίητο αξιοθέατο στο έλεος των αποβλήτων των λιοτριβιών της Ασκρης. Για όλες αυτές τις  εικόνες απευθυνόμαστε στον νέο περιφερειάρχη κ. Περγαντά κ στον νέο Δήμαρχο Αλιάρτου κ  Ντασιώτη ο οποίος είναι ευαίσθητος σε θέματα περιβάλλοντος να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας για τον άμεσο καθαρισμό όπως και την άμεση παύση ρίψης αποβλήτων στον ποταμό Περμησσό.









5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλοι την ομάδα του permissos press, συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε , και μην μας στερήσετε την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε για την Βοιωτία μέσω του blog σας.

    Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο , συγχαρητήρια από όλους εμάς τους ανώνυμους αναγνώστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια! στην ομάδα του Permissospress.Έχετε ένα απο τα καλύτερα blok του νομού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι να συνεχίσετε μέσα από blog σας να αναδεικνύετε τουριστικά τον Νομό μας,έναν Νομό με απίστευτες ομορφιές και δυνατότητες.Εχετε ένα πολύ όμορφο blog που μοιάζει με βιβλίο το διαβάζεις,το διαβαζεις και δεν το χορταίνεις.....Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ