Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Βροχερό προβλέπεται το τοπίο, αφού σήμερα Τρίτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα,αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενήσουν.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και εξασθένηση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, αλλά προβλέπεται σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ