Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Άστατος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα, αφού σήμερα Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες με χιόνια στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι 9 μποφόρ, ευνοώντας τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες προβλέπονται με βροχές και πιθανές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες.ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά προβλέπονται, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα βροχών ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και το βράδυ καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ