Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Αγάθωνας είναι μια μαϊμού με μουστάκια»


Η επίθεση γνωστού τραγουδιστή στον εκπρόσωπό μας στη Eurovision

Ο Ζαφείρης Μελάς, για άλλη μια φορά ρίχνει μπουρλότο στη σόουμπιζ με όσα δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tralala.
Για τον Αγάθωνα είπε: «Πίστεψε με ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό θέμα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision ; Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα ; τι είναι αυτός ; να ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε;»
Ο Ζαφείρης Μελάς πέταξε και τα καρφιά του για κάποιους ανθρώπους του ραδιοφώνου: «Από τη στιγμή που πήραν τα σκήπτρα κάποια “αγόρια-κοπέλες”, που δεν είναι και “φανατικοί” άντρες, κάνουν δυστυχώς κουμάντο στο ραδιόφωνο και παίρνουν χρηματικά ανταλλάγματα ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το θεωρώ πολύ γελοίο και πολύ ανόητο, διότι τον καλλιτέχνη τον ακούει ο κόσμος επειδή τον θέλει και όχι επειδή θέλει ο κάθε παραγωγός να τον κάνει μάγκα.
Αν υπήρχε καλλιτεχνικό δικαστήριο θα έπρεπε να πάνε φυλακή κάποιοι τραγουδιστές που ντρέπεσαι να τους ακούσεις, αλλά και όλοι αυτοί που τους προωθούν.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ