Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Α.Ε.Λιβαδειάς-Στις 11:45΄(!) την Κυριακή στην Νέα Πεντέλη

A.E._Livadias_2012-2013
Thimopoulos_Kostas
Kontilis_Valantis-Panagiotis
Σε μια πάρα, μα πάρα, πολύ δύσκολη ώρα, στις 11:45΄(!) όρισαν σήμερα (Τετάρτη 03/04) τα μέλη της επιτροπής πρωταθλημάτων της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), να ξεκινήσουν όλοι οι αγώνες την προσεχή Κυριακή 07/04 για την 20η αγωνιστική του προγράμματος του 2ου όμιλου, του νότιου όμιλου, της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ αντρών, κάτι που ακούγεται σχεδόν «εγκληματικό» για τέτοιο επίπεδο αθλητών.
Οι λόγοι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε, είναι το συγκοινωνιακό πρόβλημα (!) που αντιμετωπίζουν οι ομάδες, αλλά και η κρισιμότητα των αγώνων…
Και γι’ αυτό το λόγο τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν θα τα δώσουν οι ομάδες στις 11:45’ (;)
Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της επιτροπής πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και λόγω βαθμολογικής σημασίας καθότι είναι η 3η αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος, οι αγώνες: ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ–ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ–ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ–ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ–ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Νότου) της 14/04/2013, αντί ώρας 17.00΄ θα διεξαχθούν ώρα 11.45΄, στα ήδη ορισμένα γήπεδα».
Οπως διαπιστώνεται στην ανακοίνωση έχει γίνει λάθος με την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων μιας και γράφει οτι θα γίνουν στις 14/04 ενώ θα γίνουν όλοι την Κυριακή 07/04, αλλά να ήταν μόνο αυτό το λάθος…

Κ.Δημόπουλος και Β.-Π.Κοντίλης «σφυρίζουν» το Α.Ε. Πεντέλης-Α.Ε.Λ.
Αμέσως μετά τα μέλη της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) της Ε.Ο.Κ. ανακοίνωσαν τους ορισμούς τους για τα παιχνίδια αυτά.
Το πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το πλέον καθοριστικό της σεζόν, που θα δώσει η ομάδα της Αθλητικής Ενωσης Λιβαδειάς και που θα κρίνει τον τίτλο και την άνοδο, αυτό στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης, «κόντρα» στην ομάδα της τοπικής Α.Ε. Πεντέλης που παίζει για την παραμονή της, λόγω της κρισιμότητάς του ορίστηκε να το διευθύνουν διαιτητές Α2 Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα ορίστηκαν ο κ. Δημόπουλος Κωνσταντίνος, διαιτητής του σύνδεσμου Αχαΐας και Ηλείας, 44 ετών, ο οποίος ονομάστηκε διαιτητής το 1993, είναι αξιολογημένος από το 1999, δημ. υπάλληλος στο επάγγελμα και ο κ. Κοντίλης Βαλάντης-Παναγιώτης, από τον σύνδεσμο διαιτητών Χίου, 36 ετών, διαιτητής από το 2000, αξιολογογημένος από το 2004, Λιμενικός στο επάγγελμα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και οι διαιτητές οι οποίοι θα τους διευθύνουν είναι:
Γ΄ Εθνική ανδρών
 Νότιος όμιλος
 2ος όμιλος
20η αγωνιστική
Κυριακή 07/04/2013
11.45΄
Γ.Σ. Εργοτέλης – Γ.Σ. Κορωπίου
Κλειστό: "Λίντο" Ηράκλειου
Διαιτητές: Μπλέτσας – Σπυρόπουλος Αντ.
Κομισάριος: Ευαγγελινός
Α.Ο.Ν.Σ. «Ο Μίλων» - Α.Σ. Παπάγου
Κλειστό: Μίλωνα
Διαιτητές: Μπούκας - Μαραμής
Κομισάριος: Τσίχλας
Α.Ε. Πεντέλης – Α.Ε. Λιβαδειάς
Κλειστό: Νέας Πεντέλης
Διαιτητές: Δημόπουλος - Κοντίλης
Κομισάριος: Φαλούκας
Α.Ο. «Πολυκράτης» Σάμου - Α.Π.Σ. Παπάδος Γέρας
Κλειστό: Πυθαγόρειου
Διαιτητές: Τσουραπάς - Σπυρόπουλος Σπ.
Κομισάριος: Βογιατζής
- Α.Ο. Ιεράπετρα – Α.Ε. Εξω Παναγίτσας 0-20 (α.α.)
- Ρεπό: Α.Σ. «Ιωνικός» Νίκαιας. _
viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ