Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Α.Ε.Λιβαδειάς-«Φιέστα τίτλου-ανόδου» με Εργοτέλη (14/4, 16:00’)

A.E.L._2012-2013_afisa
Σε «φιέστα τίτλου-ανόδου» θα μετατραπεί, όπως όλα δείχνουν, ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής 14/4, της ομάδας μπάσκετ αντρών της Αθλητικής Ενωσης Λιβαδειάς, που θα γίνει στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Η Α.Ε.Λ., που την Κυριακή 7/4 με τη νίκη της στο κλειστό της Νέας Πεντέλης επί της Α.Ε. Πεντέλης πανηγύρισε την (μαθηματική) κατάκτηση του τίτλου του 2ου όμιλου, του νότιου όμιλου της Γ’ Εθνικής που δίνει και την απ' ευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία της σεζόν 2012-2013, την προσεχή Κυριακή 14/4 θα υποδεχτεί την ομάδα του Γ.Σ. Εργοτέλης. Αυτό είναι το τελευταίο εντός έδρας επίσημο παιχνίδι της σεζόν και γι’ αυτό πήρε ιδιαίτερα εορταστικό χαρακτήρα.
Οπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή (και μετά από σχετικό αίτημα των ανθρώπων της Α.Ε.Λ.) το παιχνίδι αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα της 21ης, προτελευταίας, αγωνιστικής του προγράμματος του πρωταθλήματος, θα αρχίσει στις 16:00’.


Συγχαρητήρια και από Ν.Παπαγγελή
Για την πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία της Α.Ε.Λ. να στεφθεί πρωταθλήτρια του 2ου όμιλου, του νότιου όμιλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για την απ' ευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, δελτίο Τύπου στο οποίο συγχαίρει όλους τους αθλητές, τον προπονητή τους και τη διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε και ο δήμαρχος Λιβαδειάς, Νίκος Παπαγγελής.


Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 11/4
Με αφορμή την κατάκτηση, μαθηματικά, του τίτλου του πρωταθλητή του 2ου όμιλου, του νότιου όμιλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την απ' ευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, κάτι που αποτελούσε στόχο-όνειρο ετών, οι άνθρωποι της Α.Ε.Λ. το βράδυ (20:00’), της Πέμπτης 11/5, στο ξενοδοχείο «Ερατώ» (4ο χλμ Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς-Θήβας) θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.


Τάσος Δημητριάδης: «Ημασταν “ομάδα”»
Ενας εκ των πρωταγωνιστών της πολύ μεγάλης αυτής επιτυχίας της Α.Ε.Λ., ο Τάσος Δημητριάδης, έκανε δηλώσεις στο «www.basketblog.gr» για τα "κλειδιά" που έφεραν τη Λιβαδειά στη Β' Εθνική, την υπεροχή απέναντι στους αντιπάλους της, αλλά και την μαγιά που υπάρχει εν όψει της επόμενης σεζόν.
Αναλυτικά:
"Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμασταν ομάδα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, είχαμε ένα πολύ καλό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας. Διαθέταμε παίκτες υψηλού επιπέδου. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως διοικητικά η Λιβαδειά είναι πολύ καλά. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει και στους δύο προπονητές που έβαλαν το λιθαράκι τους, αλλά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε από την αρχή", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ και συνέχισε αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα της ομάδας του έναντι των συνδιεκδικητών της ανόδου:
"Θεωρώ ότι σαν ομάδα μέσα στις τέσσερις γραμμές δεν παίζουν ποτέ μπάσκετ τα ονόματα και τα λεφτά, ήμασταν οι καλύτεροι. Ήξερε ο καθένας το ρόλο του και αυτό έβγαινε και στην πράξη μέσα στο γήπεδο. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας σε κάποια σημεία, αλλά είχαμε και πολύ καλή ψυχολογία, ειδικά στον α' γύρο".
Όσο για την επόμενη χρονιά που θα βρει τη Λιβαδειά να περπατά στα μονοπάτια της Β' Εθνικής και τη μαγιά που υπάρχει από τη φετινή σεζόν;
"Το ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Προσωπικά θεωρώ πως με δύο-τρεις προσθήκες θα έχουμε μία εξίσου πολύ καλή ομάδα και στη Β' Εθνική. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, όμως, για να πούμε το οτιδήποτε. Όλα είναι δουλειά της διοίκησης και του προπονητή", ενώ, κατέληξε λέγοντας:
"Αυτή η διαφορά που πετύχαμε σε σχέση με τους αντιπάλους μας είναι ότι ήμασταν όλοι ενωμένοι. Η διοίκηση μάς συμπαραστάθηκε και μας στήριξε από την αρχή της χρονιάς και ο κόσμος βρέθηκε στο πλευρό μας". _
 viotiki-ora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ