Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Την Κυριακή 7 Απριλίου πάμε περιηγητική εκδρομή στον Ελικώνα!!!

DSC08497 (800 x 600).jpgΤην Κυριακή 07 Απριλίου πάμε περιηγητική εκδρομή :mrgreen: .
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε καμία δυσκολία στα 88 χωμάτινα χιλιόμετρα που θα ακολουθήσουμε. [dance.gif]
Αρχικά θα κινηθούμε σε διαδρομή που έχει θέα την θάλασσα και από εκεί θα ανεβούμε στα 1000 μ υψόμετρο διαβαίνοντας όμορφες διαδρομές με Έλατα μέσα στον Ελικώνα. ( Σε ορισμένα σημεία θα υπάρχει σκόνη και σε κάποια άλλα πετρώδες έδαφος αλλά όχι σπαστήρι ).


Η διάρκεια της εκδρομής είναι από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 περίπου συν 2 ώρες η Επιστροφή για Αθήνα . :idea:
Τα χιλιόμετρα που θα κάνουμε από Ελευσίνα με επιστροφή από Παλαιά Εθνική είναι 270 ενώ όσοι θελήσουν να επιστρέψουν από την Εθνική Αθηνών Λαμίας είναι 310. :idea:

Στην εκδρομή μπορούν να λάβουν συμμετοχή όλων των ειδών τα τετρακίνητα οχήματα φορώντας τύπο ελαστικών all terrain ή mud terrain. [car.gif]

Το ραντεβού μας είναι το πρωί της Κυριακής 07 Απριλίου και ώρα 08.30 στο parking του Praktiker επί της εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στο ύψος της Ελευσίνας λίγο πριν την έξοδο για Μάνδρα .



Μαζί σας θα έχετε τα μεζεδάκια σας και ότι τραβάει η όρεξη σας να τα συνοδέψετε πίνοντας . Δεν θα υπάρξουν στάσεις μέσα σε χωριά για λόγους καθυστέρησης, οπότε φροντίστε να έχετε ακόμα νερό, καφέ, τσιγάρα.

Ο χώρος που θα καθίσουμε για φαγητό έχει: ξύλινα τραπέζια , πόσιμο τρεχούμενο νερό, κούνιες για τα παιδιά και λίγα μέτρα πιο κάτω παιδική χαρά για τα οχήματα των μεγάλων . teflonclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ