Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Επιτυχία στον καθαρισμό του Κάστρου Λιβαδειάς, μπράβο στους πολίτες


Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πολίτες της Λιβαδειάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Λιβαδειάς και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης - Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς ,για τον καθαρισμό του Κάστρου της Πόλης μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ώρα 09:00 .Πραγματικά μία φανταστική ΠΑΡΕΑ με χαμόγελο και όρεξη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αναδείξει την ομορφιά αυτού του Κάστρου αλλά και να δώσει την πρόσβαση , καθαρίζοντας τα μονοπάτια ,και σε άλλους να θαυμάσουν αυτό το υπέροχο στολίδι της Λιβαδειάς. Θα το  ξανακάνουμε και ΜΑΚΑΡΙ την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι  . ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουμε στα κοινά της Πόλης ,να μην ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τίποτα απο τους άλλους ΑΛΛΑ πολλά απο τον εαυτό μας .
Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους πολίτες της Λιβαδειάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Λιβαδειάς και της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης - Κέντρο Επιχειρήσεων Λιβαδειάς ,για τον καθαρισμό του Κάστρου της Πόλης μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ώρα 09:00 .
Πραγματικά μία φανταστική ΠΑΡΕΑ με χαμόγελο και όρεξη έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αναδείξει την ομορφιά αυτού του Κάστρου αλλά και να δώσει την πρόσβαση , καθαρίζοντας τα μονοπάτια ,και σε άλλους να θαυμάσουν αυτό το υπέροχο στολίδι της Λιβαδειάς. Θα το ξανακάνουμε και ΜΑΚΑΡΙ την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι . ΠΑΝΤΑ να συμμετέχουμε στα κοινά της Πόλης ,να μην ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ τίποτα απο τους άλλους ΑΛΛΑ πολλά απο τον εαυτό μας .
Γιώργος Κούτσικος
Viotiashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ