Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Λήστεψαν ηλικιωμένη στην Αρκίτσα και τους έπιασαν στη Βοιωτία...




Λήστεψαν ηλικιωμένη στην Αρκίτσα Φθιώτιδας και τους έπιασαν στη Βοιωτία...


Πρόκειται για δυο Αλβανούς και έναν Πακιστανό, οι οποίοι νωρίς το βράδυ μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης στην Αρκίτσα και αφού την ακινητοποίησαν της πήραν τα μοναδικά 100 ευρώ που είχε η ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί από την έρευνα που έκαναν ενημερώθηκαν για ένα Skoda Fabia, χρώματος λαδί, που κινούταν ύποπτα στην περιοχή της Αρκίτσας και έτσι άρχισαν οι αναζητήσεις.

Λίγη ώρα αργότερα το ύποπτο αυτοκίνητο με τους 3 δράστες εντοπίστηκε στα διόδια Τραγάνας να κινείται με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Ο οδηγός του Skoda Fabia, όχι μόνο δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Η καταδίωξη συνεχίστηκε και χρειάστηκε να διανύσουν περισσότερα από 60 χιλιόμετρα για ακινητοποιήσουν τελικά το όχημα των δραστών στο 70χλμ, στα όρια του νομού Βοιωτίας στο ύψος της Ριτσώνας.

Στην επιχείρηση για την σύλληψη των δραστών συνεργάστηκαν οι αστυνομικές διευθύνσεις Φθιώτιδας και Βοιωτίας, ενώ οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο στη Λαμία.lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ