Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ζεστός αλλά συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός

Ζεστός αλλά συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός
, αφού σήμερα Τρίτη αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά μέχρι το απόγευμα. Μεμονωμένες μπόρες θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θαα εκδηλωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανές μπόρες στα ορεινά των βορειοτέρων περιοχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ