Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Συνεχίζεται ο βροχερός καιρός, αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με βροχή το πρωί και βαθμιαία βελτίωση του από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές και βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με παροδικές βροχές και ίσως πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως τις πρωινές ώρες αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες . Βαθμιαία από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, και βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ