Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δημήτρης Νίκαινας-Ο Νέος καλλιτέχνης απο τη Λιβαδειά σας προσκαλεί στον ‘’ΚΑΚΤΟ’’ στην Λ.Αλεξάνδρας !!!

Στις 21-4-2013 ο Δημήτρης Νίκαινας και η Παρέα του αλλάξουν τις Κυριακές σας….
Πλέον το κατεστημένο του Live τις Βραδινές Ώρες άλλαξε !!! Και το απόγευμα μπορούμε να ακούμε Live τα αγαπημένα μας ΕΝΤΕΧΝΑ-ΛΑΙΚΑ-ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ τραγούδια !!!
Αυτό δηλώνει ο νέος καλλιτέχνης και σας προσκαλεί να τον απολαύσετε για ακόμη μία φορά σε ένα από τα ποιο γνωστά μουσικά στέκια της Αθήνας ,τον ‘’ΚΑΚΤΟ’’ στην Λ.Αλεξάνδρας !!!
Ο Δημήτρης Νίκαινας, γεννήθηκε το 1993 στη Λειβαδιά Βοιωτίας. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην μουσική, ενώ ήδη από την ηλικία των 9 χρόνων παρακολούθησε μαθήματα μπουζουκιού στο Τροφώνιο ωδείο. Εκεί φάνηκαν και τα πρώτα θετικά σημάδια των φωνητικών του ικανοτήτων. Έτσι, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στην φωνητική, στο ωδείο Modern Music Academy.
Το 2008, σε ηλικία μόλις 15 ετών έγινε μέλος του συγκροτήματος Greek Rock Project ως τραγουδιστής και πραγματοποίησε πάνω από 70 συναυλίες σε πολλές πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Το 2010 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου άρχισε και την solo καριέρα του, κινούμενος κυρίως στο έντεχνο, αλλά και το λαϊκό τραγούδι. 
Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι: Aντρέας Τρόκας, Αντίπερα όχθη, Dj George Boletis, Αλέξανδρος Θωμάς, Γρηρόρης Γκολφινόπουλος, Γιώργος Δασκαλάκης, Αναστάσης Κουλούρης και έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές αλλά και νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.
ΚΑΚΤΟΣ Rock Bar
Έναρξη: 18.00 !!!
Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40 & ΣΚΥΛΙΤΣΗ
Τηλ. 2110147829

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ