Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πλαταιές:Αδίστακτοι μπαίνουν στα σπίτια και σκοτώνουν γεροντάκια για λίγα ευρώ



- Πεσμένος μπρούμυτα και χτυπημένος στο πρόσωπο βρέθηκε ο 66χρονος στις Πλαταιές
- Πριν από λίγες ημέρες λήστεψαν και χτύπησαν άλλον ηλικιωμένο, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο
- Φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας λένε οι κάτοικοι στις Πλαταιές Βοιωτίας

Οργή, φόβος, αγανάκτηση. Αυτά είναι τα συναισθήματα των κατοίκων στις Πλαταιές Βοιωτίας, όπως και σε πολλές αλλά χωριά στην Ελληνική Περιφέρεια. Ειδικότερα οι ηλικιωμένοι που μένουν μόνοι τους γνωρίζουν ότι είναι υποψηφία θύματα των αδίστακτων δολοφόνων, που μπαίνουν στα σπίτια και σκοτώνουν τα ανήμπορα γεροντάκια για να τους πάρουν έστω και λίγα ευρώ.

Χθες το μεσημέρι ένας 66χρονος στις Πλαταιές βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του και όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα ληστών. Ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο διάδρομο του σπιτιού, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο, τραύμα στο δεξί φρύδι και είχε σημάδι από μονωτική ταινία στο στόμα.

Το σπίτι ήταν άνω κάτω, ωστόσο δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και κανείς δεν γνωρίζει τι πήραν οι ληστές, αφού ο 66χρονος έμενε μόνος του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο χωριό πριν από λίγες ημέρες, συνέβη παρόμοιο περιστατικό και πάλι με θύμα ηλικιωμένο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

<< Ας κάνουν κάτι γιατί αλλιώς θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας...>>, απειλούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ