Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η «κατάρα» του Μπιν Λάντεν: Θάνατοι και κακοτυχία για τα μέλη της ομάδας που ανέλαβε την εξόντωσή του

Η «κατάρα» του Μπιν Λάντεν: Θάνατοι και κακοτυχία για τα μέλη της ομάδας που ανέλαβε την εξόντωσή του

Δημοσίευμα της Ρεπούμπλικα αναφέρει πως 23 μέλη της ομάδας πεζοναυτών η οποία ανέλαβε να απαλλάξει τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο από την απειλή του Μπιν Λάντεν έχουν χάσει τη ζωή τους.
Πριν από λίγες ημέρες στον κατάλογο των νεκρών πεζοναυτών της «Team 6» προστέθηκε ο 31χρονος Μπρετ Σαντλ ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια άσκησης. Σκοτώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κατά την πτώση του με αλεξίπτωτο σε αεροδρόμιο της Αριζόνας.
Οι υπόλοιποι 22 έχασαν τη ζωή τους όλοι μαζί και ακαριαία, τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της πιο σημαντικής αποστολής της καριέρας τους -της εκτέλεσης του πιο καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο- όταν το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που τους μετέφερε, κατέπεσε στο Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η «κατάρα» ακολουθεί και τους εν ζωή πεζοναύτες με τρεις από αυτούς να ερίζουν δημοσίως για το ποιος τελικά πυροβόλησε τον σαουδάραβα τρομοκράτη. Ένας εξ αυτών μάλιστα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire, ότι αυτός είναι ο πραγματικός εκτελεστής του νούμερο 1 εχθρού των ΗΠΑ και μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μόνος και ξεχασμένος από τους πρώην συμπολεμιστές του, δίχως εργασία, δίχως σύνταξη και αναγκασμένος να συντηρεί την πρώην γυναίκα του και την κόρη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ