Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Βόλος:Το Facebook τον έσωσε από τον θάνατο

Απόπειρα αυτοκτονίας 30χρονου πατέρα δύο παιδιών
Aπόπειρα αυτοκτονίας έκανε σήμερα τα ξημερώματα ένας 30χρονος παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, που διαμένει μόνος σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία, αλλά τον έσωσε το μήνυμα που έστειλε μέσω Facebook σε συγγενικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον βρει η Αστυνομία σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 30χρονος ο οποίος διαμένει μόνος του σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών μαζί με χλωρίνη, αφού προηγουμένως είχε γνωστοποιήσει σε συγγενικό του πρόσωπο, την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, με την αποστολή μηνύματος στο facebook.

Αυτή η κίνηση φαίνεται ότι τον έσωσε από βέβαιο θάνατο, καθώς ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες του Α.Τ. Ν. Ιωνίας πήγαν στο διαμέρισμά του και τον βρήκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου και ο 30χρονος άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.























Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ