Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία, αφού σήμερα Τρίτη προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Αιγαίο και τα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός  με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση προβλέπεται από το απόγευμα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ