Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συννεφιά με ισχυρούς ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας

Συννεφιασμένος αλλά ζεστός προβλέπεται ο καιρός αφού σήμερα Τετάρτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Παράλληλα οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ ευνοώντας την μεταφορά σκόνης.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και αργότερα ο καιρός θα γίνει αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία ο καιρός θα γίνει γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες με πιθανότητα βροχής το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ