Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές τη Δευτέρα του Πάσχα

Αίθριος και ζεστός θα είναι στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας ο καιρός, αφού σήμερα Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται ηλιοφάνεια, ωστόσο θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα στα ορεινά.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ