Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ηλιοφάνεια και βροχές στα βόρεια της χώρας με βελτίωση από το απόγευμα

Ζέστη και ηλιοφάνεια προβλέπεται στις περισσότερες περιοχές σήμερα Παρασκευή, ωστόσο στα βόρεια της χώρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, αλλά βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός
θα βελτιωθεί.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές στη Μακεδονία και βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και βελτίωση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το μεσημέρι-απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ